NAFO-seminaret 2016 er over

Bilde av Storefjell høyfjellshotell

Et nytt NAFO-seminar har gått over i historien. Styret i foreningen og medlemmene i programkomitéen og arrangørstaben takker alle deltakere og presentører for et svært vellykket arrangement.

Nedlasting av lysark

Vi har mottatt kopier av lysark fra mange av presentasjonene på seminaret. Disse er lagt ut til fri nedlasting her på nettsidene. Du kan bla i programmet ved hjelp av menyen på venstre side, eller du kan søke etter spesielle presentasjoner i søkefeltet øverst på siden.

(Vi gjør oppmerksom på at ikke alle presentører har ønsket å offentliggjøre lysarkene sine, så for enkelte presentasjoner vil du ikke finne noe materiell til nedlasting.)

Vil du bidra til programmet?

Den generelle fristen for innsending av bidrag til programmet utløp 15. november. Programkomitéen vil imidlertid fortsette å ta i mot bidrag i form av postere frem til 1. april. Dersom det er aktuelt for deg å sende inn en slik, kan du lese mer om innsending av bidrag på denne siden.

Frem til midten av november er nettsidene våre åpne for innsending av bidrag til programmet. Kanskje er det aktuelt for deg å ha en presentasjon? I tilfelle kan du lese mer om innsending av bidrag på denne siden.

 

Neste års NAFO-seminar vil bli avholdt på Storefjell Høyfjellshotell

i perioden 3. - 7. mai