ABAI_2020

NAFOs søsterorganisasjon Association for Behavior Analysis International, ABAI, arrangerer i år sin 45. årlige konferanse. Denne gangen vil konferansen finne sted i Chicago, Illinois i perioden 23.-27. mai.

Som tidligere år inviterer NAFO sine medlemmer til å bli med på gruppereise til konferansen.

 

Påmeldingsfristen er nå utløpt, og påmeldingssiden er stengt. Ta kontakt med oss om du har spørsmål

Besøk konferansens offisielle nettsider hos ABAI.

NAFOs gruppereise

Om du ønsker å reise som en del av NAFO-gruppen, kan vi ordne det praktiske med påmelding, reise og hotell, og sende deg (eller arbeidsstedet ditt) en samlet faktura for hele oppholdet.

Vi har allerede forhåndsbestilt et antall hotellrom på konferansehotellet, og disse rommene deler vi ut etter førstemann-til-mølla-prinsippet etter hvert som vi mottar påmeldinger.

Vi har også hentet inn et foreløpig pristilbud på flybilletter fra Gardermoen. Om du ønsker å reise fra en annen flyplass i Norge, kan vi besørge billetter slik at du kan knytte deg til gruppen på Gardermoen eller på Heathrow når gruppen mellomlander der.

NB! Vær oppmerksom på at det kan finnes rimeligere flybilletter enn det vi er i stand til å tilby. Dette skyldes at rabatterte billetter ofte er begrenset til små kvanta. Om du ønsker å bestille reise selv, så kan vi godt ordne hotell og påmelding for deg.

Reisespesifikasjoner

  • Avreise fra Gardermoen torsdag 21. mai kl. 11:40 (Klokkeslett kan endres)
  • Retur fra Washington tirsdag 26. mai. Ankomst Gardermoen 27. mai kl.16:40. (klokkeslett kan endres)
  • Innkvartering i enkelt- eller dobbeltrom på konferansens Headquarters hotel, Mariott Marquis Washington DC

Priser

Nafo kan besørge hele eller deler av påmeldingen, reisen og oppholdet for deg, og sende en samlet faktura. Prisen vi kan tilby er naturligvis avhengig av hva du ønsker at vi skal ordne for deg. I tillegg vil prisen også være avhengig av om du er medlem av ABAI fra tidligere og om du ønsker å dele rom med noen andre som også skal delta.

Prisliste

Medlemskontingent, ABAI
(Kategorien "Chapter adjunct")
USD 93
Konferanseavgift (Chapter adjunct) USD 529,-
Flybillett tur-retur* NOK 6.500,-
Taxi ** NOK. 300,-
Hotell (5 døgn)***
Enkeltrom USD 990
Dobbeltrom USD 495

 

*) Flybilletter er foreløpig ikke reservert. Den angitte prisen er en garantert maks-pris gjeldende for Gardermoen. Det kan påløpe et tillegg dersom man ønsker å benytte en annen flyplass. Klokkeslett for avreise- og ankomsttider kan bli endret.

**) Taxi-kostnader dekker reise mellom flyplassen i Chicago og konferansehotellet.

***) Prisen gjelder hotellrom uten måltider, men er inkludert skatter og avgifter

Vedr. dollarkurs

Flere av prisene over er oppgitt i USD. Vi vil naturligvis allikevel fakturere deltakerne i norske kroner. Vi vil benytte valutakursen som er gjeldende på faktureringstidspunktet, men garanterer allikevel at vi ikke vil benytte en kurs som er dårligere enn NOK 10,-/$1.