Ny dato for årets seminar blir 14.-18. oktober.

Forhåpentligvis får utsettelsen liten betydning utover selve tidsendringen. Vi forventer å kunne beholde programmet nokså intakt, og selv om ingen av de eksisterende påmeldingene anses å være bindende, håper vi de fleste ønsker å bli med på seminaret i oktober isteden.

Det viktigkste for oss i den nærmeste fremtiden er å avklare med presentørene hvem som eventuelt ikke har anledning til å komme. Når dette foreligger vil vi oppdatere programoversiktene.

Påmeldingssidene vil fortsatt være åpne. Påmeldingsfristen forskyves til 15. september.

Fristen for innsending av postere til programkomitéen var opprinnelig 1. april. Denne fristen er også utsatt til 15. september.

På «Min Side» vil det komme nye funksjoner for de som er påmeldt seminaret. I tillegg til å håndtere workshop-påmeldinger, vil man også kunne gjøre endringer i hotellbestillinger og eventuelt stryke påmeldingen sin. Det kommer nærmere informasjon om dette på e-post til alle påmeldte.

Foreningens årsmøte var planlagt avholdt fredag 24. april. Vi har valgt å utsette årsmøtet slik at det avholdes underveis i seminaret.