Storefjell panoramaVi har lang erfaring med at ikke alle seminardeltakerne får plass på hovedhotellet. Som vanlig har vi inngått avtale om ekstra romkapasitet på Oset høyfjellshotell og Kamben høyfjellshotell. Det ordnes med gratis busstransport for de som har innkvarteringen sin på disse stedene.

For mange er det allikevel av stor betydning å få bo på hovedhotellet. I fjor hadde vi for første gang mulighet til å tilby leiligheter på Storefjell panorama like ved skiheisen - altså svært kort gangavstand til inngangsdøren på Storefjell. Leilighetskompleksene er nybygde, og vi tror disse kan være et svært godt alternativ for mange personalgrupper på seminaret. De som bor i leilighetene er Storefjell sine gjester på samme måte som om de hadde hatt et vanlig hotellrom, og alle måltider serveres i spisesalen på hotellet.

Du kan se bilder og informasjon om leilighetene på denne siden: https://storefjell.no/overnatting/leiligheter/ (Du vil finne et system for reservasjon inne på disse nettsidene, men i anledning seminaret vårt, går alle bestillinger gjennom NAFO).

Leilighetene er i ulik størrelse. De minste har ett soverom og en sovealkove - beregnet for tre til fire personer. De største har 4 soverom, og plass til 10 personer.

Prisen for innkvartering i leilighet er kr. 1.935,- per person per døgn, inkludert alle måltider.

Ta kontakt med oss på e-post service.nafo@atferd.no, eller på telefon 33 80 65 70 hvis dere ønsker å reservere en leilighet.