Opprettet 18.05.2020

Tilbakemeldingene på den første informasjonen om at NAFO er i krise har vært fantastisk. Navnene i skyen viser til personer som har kommet med forslag eller som har gitt donasjoner så langt. Lokallaget i Østfold har donert hele sitt overskudd på 33 370 kroner – dette gjør inntrykk på kontoen vår.

Det er mulig for alle å betale sitt medlemskap med en liten eller stor donasjon i tillegg. Alle nye medlemmer som kan rekrutteres settes stor pris på. Andre venner av NAFO - privatpersoner eller organisasjoner har om de ønsker mulighet til å bidra med et støttebeløp til kontonummer 7877.08.20021, eller via Vipps til 509801.

Hva som gjøres fremover

Plan A er å arrangere seminaret i oktober (14 til 18), og det er løpende og god kontakt med hotellet som setter pris på NAFO som fast gjest. Hvor mange deltakere det eventuelt er plass til er uklart. Inntektsgrunnlaget blir nok uansett redusert, men målet er å overleve til neste ordinære konferanse med organisasjonen og tidsskrifter i live.

Flere andre tiltak på gang. Ett tiltak er å sette opp en nettbutikk med salg av NAFO-relaterte effekter. Et annet tiltak er å redusere utgiftene. Utgiftene kan reduseres ved at forelesere i større grad må dekke deltakelsen på seminaret selv, men NAFO er innstilt på å dekke kostnadene til studentforelesere som ikke har inntekt. Styremedlemmene i NAFO sier fra seg de styrefordelene som finnes i form av gratis medlemskap og et lite honorar. Et tredje tiltak er å prøve ut ulike digitale tilleggstjenester som på sikt kan bringe inntekter. Et fjerde tiltak er å undersøke alle de mulige støtteordninger som finnes.

Styret i NAFO er svært takknemlige for alle forslag og bidrag som kommer inn – det råder nå en skikkelig optimisme – NAFO skal minst bli 100 år.

Har du idéer du ønsker å dele med oss, så send oss en e-post til korona@atferd.no