Bilde av forsamlingIngen har behov for hotellovernattinger, og man trenger kanskje heller ikke permisjon? Kanskje kan man benytte personalopplæringstid under seminaret? Og uansett - det man ikke får sett live, kan man se i ettertid siden det blir tilgjengelig i videoarkivet vårt. For oss som arrangør påvirkes ikke kostnadene av antall deltakere. Derimot vil mange deltakere i seg selv bidra til et bedre arrangement. Vi har derfor laget økonomisk svært gunstige gruppepåmeldingsløsninger.

Meld på alle ansatte til en fast pris

Denne påmeldingskategorien har fenget stort tidligere, og dette har så langt fortsatt i år. For kr. 30.000,- kan alle ansatte på arbeidsstedet få tilgang til alle arrangementene gjennom våren. Et videoarkiv med forelesningene og symposiene vil også være tilgjengelig for alle frem til 30. oktober, slik at man kan bruke det i f.eks. personalopplæring.

Her finner du påmeldingssiden

Prisen for en alle-ansatte-påmelding er som vist i tabellen under:

Alle arrangementene Juni-konferansen Frittstående temadag
30.000,- 20.000,- 5.000,-

Utvide påmeldingen underveis

Dersom det er uavklart hvilke arrangementer som er aktuelle for arbeidsstedet deres, kan dere vite at det er fullt mulig å registrere en påmelding til et tidlig arrangement først, og så utvide påmeldingen senere. "Kvantumsrabatten" ved påmelding til flere arrangementer skal vi allikevel sørge for at kommer på plass.

Videoarkivet fra 2020 som ekstra opsjon

Etter NAFO Digital 2020 som gikk av stabelen i oktober i fjor ble det også laget et videoarkiv av alle forelesningene. Dersom ansatte hos dere ikke var påmeldt, kan alle gjennom en egen påmeldingsopsjon få tilgang til dette arkivet frem til 30. juni for kr. 5.000,- Mer informasjon om videoarkivet fra 2020 finner du på denne siden

Hva regner vi som et arbeidssted? Hva er grensene for en gruppe?

Med unntak av Oslo, så anser vi en kommune som et arbeidssted. For Oslo vil en bydel eller etat bli vurdert som et arbeidssted. Vi aksepterer også en skole/utdanningsinstitusjon som f.eks. OsloMet eller UiO som én gruppe. Og for ordens skyld - studentene er også hjertelig velkomne som en del av gruppen. Videre anses også et helseforetak som f.eks. Sykehuset Innlandet som en slik enhet. Det samme gjelder naturligvis for alle private omsorgsforetak. Er du usikker på om din arbeidsplass kan aksepteres som én gruppe, så ta kontakt med oss.