Se status for romreservasjon

Vi har nå på det nærmeste fylt opp rommene på Storefjell, og på denne siden. : https://www.atferd.no/nafo-seminaret/for-deltakerne/min-pamelding-og-hotellbestilling/ kan du se om vi har funnet plass til deg på hovedhotellet.

Overbooked

Innkvartering på nabohotell

Som varslet på påmeldingssiden har ikke Storefjell kapasitet til å innkvartere alle seminardeltakerne. I tillegg har vi derfor reservert hotellkapasitet på både Kamben, Oset og Sanderstølen høyfjellshotell. De som får plass på disse hotellene tilbys gratis busstransport gjennom hele dagen og kvelden. Alle hotellene serverer frokost. De andre måltidene inntas på Storefjell.

Det bør ikke være store utfordringer med å ha innkvarteringen sin på et av nabohotellene, men de aller fleste ønsker naturlig nok å bo på hovedhotellet. Dette er også noe vi som arrangører ønsker å legge til rette for. Når vi fordeler reservasjonene på de ulike hotellene er ett av kriteriene påmeldingsdatoen. Hvis du er tidlig påmeldt, har du større mulighet for å få plass på hovedhotellet. De aller fleste rommene på Storefjell er imidlertid nokså romslige, og har plass til både to og tre personer. Derfor er vi tilbakeholdne med å tilby enkeltrom på hovedhotellet til andre enn forelesere og seminardeltakere med helseutfordringer.

Det er en egen nettside hvor du kan se din seminarpåmelding og hotellreservasjon. Her vil det fremkomme om vi har lyktes med å finne rom til deg på hovedhotellet. Se lenke under.

Er det viktig for deg å bo på hovedhotellet?

Hvis du har reservert plass i dobbelt- eller tresengsrom, og er nokså tidlig påmeldt, står du allerede i øverste del av ventelisten. Enkeltrom er det derimot ikke så enkelt å få til. Det er allikevel et par muligheter:

Mulighet #1:

Har du bekjente eller kolleger som skal på seminaret, og som det er aktuelt å dele rom med – ta kontakt med oss på e-post eller telefon (33 80 65 70), så skal vi se på mulighetene.

Mulighet #2:

Ved skiheisen like ovenfor Storefjell er det et nytt leilighetsbygg. Her har vi tilgang til flere leiligheter i ulike størrelser med fra 2 til 4 soverom, og plass til grupper mellom 3 og 10 personer. Kanskje kan dette være egnet hvis du tilhører en personalgruppe. Det er under fem minutters spasertur til resepsjonen på hotellet, og alle måltider serveres på Storefjell. Prisen for å bo i leilighetene er den samme som for enkeltrom. Ta kontakt med oss på telefon eller e-post.