Bilde av storefjell høyfjellshotellArbeidet med å planlegge neste års store begivenhet for alle med interesse for atferd og læring er i gang, og vi anbefaler deg å legge det inn i kalenderen. Program og påmelding vil bli tilgjengelig i januar.

Det årlige seminaret er etablert som det desidert største arrangementet av sitt slag i Europa, og som vanlig forventer vi å tilby over 150 timer program og over 200 presentører innen et svært bredt spekter av temaer.

Har du et programbidrag?

Frem til 1. desember tar programkomitéen vår i mot bidrag til vurdering. Vi er opptatt av at programmet skal dekke både teoretiske/konseptuelle temaer, eksperimentell og anvendt forskning, samt kasuspresentasjoner og andre bidrag fra praksisfeltet.

På vårens seminar planlegger vi å gjenoppta tradisjonen med en postersesjon. Til denne vil vi spesielt oppfordre studenter til å sende inn bidrag. Fristen for innsending av postere er 1. april.

Benytt menyen til høyre (tre streker på toppen om du bruker mobil) for informasjon om aktuelle format, temaer og hvordan du går frem for å sende inn ditt bidrag til programkomitéen.

 

Påmelding og programoversikt

Programmet og påmeldingssiden vil bli tilgjengelig på nettsidene vår mot slutten av januar.