Overordnede tider:

Forseminar

Innsjekking onsdag 26.04 fra kl. 12:00

Programmet starter kl. 15:00

Hovedseminar

Innsjekking torsdag 27.04 fra kl. 12:00

Programmet starter i de første salene kl. 15:00. Offisiell åpningsforelesning kl. 16:00

Ankomst og avreise

Hvis du reiser med tog til seminaret, er det Gol Jernbanestasjon som gjelder. Da er det et stykke å reise opp til Storefjell. Hotellet kan besørge henting på jernbanestasjonen. Du kan bestille transport gjennom å ta kontakt med resepsjonen en dag eller to i forveien. Telefonnummer til Storefjell er 33 07 80 00.

Lunsj ankomstdag?

Hotellreservasjonene inkluderer helpensjon. I dette ligger middag ankomstdagen, og frokost og lunsj avreisedagen. Hvis du ønsker lunsj ankomstdagen, må dette kjøpes separat. Bestill i resepsjonen ved ankomst.

Hotell

Skal du bo på et nabohotell?

Du bør allikvel møte opp og sjekke inn på Storefjell. Rommene på nabohotellene er bestilt gjennom Storefjell, og det er de som holder orden på det

Hotellregning

De fleste får dekket hotellopphold av arbeidsgiver, og da kan hotellet sende en faktura etter seminaret. Det er imidlertid viktig at det foreligger en bekreftelse på at arbeidsgiver vil betale for hotelloppholdet. Hvis du reiser i en gruppe, kan det gjerne lages et felles bekreftelse for hele gruppen. Ta den med og lever i resepsjonen, eller send på e-post før seminaret til booking@storefjell.no

Festmiddag

På lørdag kveld inviteres det til aperitiff i dansesalen før festmiddagen. Hvis du ikke har deltatt på seminar tidligere, kan du notere deg at de fleste pynter seg litt ekstra denne kvelden.

Mobilnettsidene

Program og informasjon er tilgjengelig på egen web-løsning under seminaret. Vi ha kalt dem "Mobilnettsidene", og du finner dem her:

https://seminar.atferd.no