De fleste seminardeltakerne har reservert hotellrom til seminaret, og i år har det blitt plass til alle på hovedhotellet. Status for rombestillingen din finner du inne på mobil-nettsidene som kan lese mer om på denne siden.

Hotellregning

De fleste får dekket hotellovernattingene av arbeidsgiver. Det er viktig at du kan dokumentere dette i resepsjonen. Ta med deg en bekreftelse fra arbeidsgiver, eller sørg for at en slik bekreftelse blir sendt på e-post til hotellet i dagene før eller underveis i seminaret. (resepsjon@storefjell.no). Hvis dere er flere fra samme arbeidsgiver, så kan dere lage en samlet bekreftelse.

Transport fra jernbanestasjonen

Hvis du reiser med tog, vil du ha behov for transport fra jernbanestasjonen og opp til hotellet. Slik transport må du bestille på forhånd gjennom resepsjonen på hotellet. Telefon til Storefjell: 32 07 80 00.

Festmiddag

Tradisjonen tro blir det avholdt festmiddag på lørdag kveld. Det er naturligvis ikke noe krav til antrekk, men dersom du ikke har vært på NAFO-seminaret tidligere, bør du vite at de fleste pynter seg litt ekstra denne kvelden.

Har du spørsmål?

Det er travelt for oss med forberedelser de siste dagene før seminaret starter, men vi vil besvare telefon og e-post så snart vi rekker:

Epost: service.nafo@atferd.no

Telefon: 33 80 65 70